COVID-19 / Corona

Een geruststellend feit is dat Appartement Mariandl zich niet in een druk woongebied bevindt, maar ruim boven- en buiten het intensieve dorpsgebeuren op een vlak bergplateau. Als je dat niet wilt, hoef je hier geen- of nauwelijks andere mensen tegen te komen waardoor je in Appartement Mariandl geen besmettingsgevaar loopt.

Actuele informatie

Appartement Mariandl wordt van elke wijziging in de (Oostenrijkse) Corona maatregelen door onze regionale toeristenorganisatie (Ferien Region Hohe Salve-Kitzbüheler Alpen) per E-mail op de hoogte gebracht. Daarnaast is Marianna Tirolerin en luistert ze dagelijks naar de Tiroolse nieuwsberichten. Ook pluist ze regelmatig het internet af op wijzigingen. Onze informatie is doorlopend actueel. Zodra er belangrijke veranderingen ontstaan in de situatie brengen wij onze gasten daarvan direct persoonlijk op de hoogte.

Corona beleid van de Ferienregion

De Ferienregion heeft speciaal Coronabeleid ontwikkeld voor alle Gastronomie bedrijven. Zo garandeert de Ferienregion onder meer dat u uw arrangement – tot één week voor uw aankomstdatum – kosteloos kunt omboeken.

Aanvullende zekerheden van Appartement Mariandl

Wij vinden het beleid van de Ferienregion echter onvoldoende en willen onze gasten in Appartement Mariandl meer zekerheid bieden.

  • Daarom garanderen wij dat al uw reserveringskosten gewoon worden terugbetaald indien u door overheidsmaatregelen (te denken valt aan nieuwe Corona maatregelen of andere reisbeperkingen), Duitsland niet door mag reizen of Oostenrijk niet in mag en hierdoor uw verblijf niet door kan (mag) gaan.
  • Daarnaast verrekenen wij uw verblijfskosten naar verhouding van de genoten dagen, indien u door coronamaatregelen van overheidswege, uw vakantie vroegtijdig zou moeten beëindigen.

U kunt dit nalezen in onze Algemene Voorwaarden die u op onze website kunt vinden onder: Algemene voorwaarden

Het naleven van de maatregelen en het zoveel mogelijk tegengaan van het besmettingsgevaar is een persoonlijke verantwoordelijkheid. U dient zelf voor de nodige voorzieningen zorg te dragen (testen, inentingen, mondkapjes, hygiëne enz.).

Mochten de overheidsmaatregelen tijdens uw verblijf aangepast worden, dan zullen wij u daar terstond persoonlijk van op de hoogte brengen.

© 2023 Appartement Mariandl. Aan deze website kunnen geen rechten ontleend worden.
De Algemene voorwaarden van Appartement Mariandl zijn van kracht.