De inrichting

Ons appartement, met een totale oppervlakte van 80 m2, betreft de helft van de tuinetage van een groter huis. Via een brede natuurstenen trap in de hal bereikt u onze benedenverdieping en komt u via de entree binnen in een eigen garderobe.

Het appartement omvat onder meer een woonkamer met een oppervlakte  van 30 m2 waarin zich een ruime eethoek bevindt, een extra zithoek voor nog meer wooncomfort en een meer dan volledig ingerichte U-vormige open keuken (inductiekookplaat, grote koelkast met vriesvak, elektrische oven, koffiemachine, mixer enz.). Slaapkamer 1 is voorzien van een groot tweepersoons bed. Op deze slaapkamer bevindt zich ook een hoekbureau voor het werken op uw laptop of voor andere activiteiten. Slaapkamer 2 is voorzien van twee eenpersoons bedden. Er is overal voldoende kastruimte. De luxe eigen badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met een grote spiegelwand, een toilet en een ligbad met douche. Beddengoed, kussens, alsmede bad- en keukendoeken zijn altijd voldoende beschikbaar. Draadloze Wifi staat eveneens tot uw beschikking evenals een verwarmde skiberging in de gang. In het appartement mag niet worden gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan.

Buiten is een groot overdekt terras met een oppervlakte van 30 m2. En uiteraard is er een tuinmeublement en zijn er ligstoelen. Vanaf dit terras heeft u een fantastisch uitzicht. Indrukwekkende bergen vormen hier uw horizon. Voor de te warme dagen is er een groot uitdraaibaar zonnescherm. Bij het schuurtje is nog een apart terras van 12 m2.

Maar ook voor uw auto wordt goed gezorgd. Boven, langs de Lindrainweg is op eigen grond een overdekte carport aanwezig. Dat betekent dat u in de zomer nooit in een oververhitte auto stapt en dat u in de winter niet steeds druk bezig bent met sneeuwvrij maken.

© 2023 Appartement Mariandl. Aan deze website kunnen geen rechten ontleend worden.
De Algemene voorwaarden van Appartement Mariandl zijn van kracht.