Gebruiksgemak

Op het overdekte zonneterras is het heerlijk relaxen en hiervandaan heeft u een schitterend uitzicht over de verre omgeving met het dal van de Kelchsau en de omliggende bergen, zoals de Markbachjoch, de Feldalphorn en de Schwaigberghorn.

Het is hier vrijwel altijd windstil en in combinatie met het fenomeen föhnwind in de hogere luchtlagen, zorgt dat in ons Brixental voor heel veel zonneschijn. Zomer en winter kunt u hier buiten zitten. Tuinmeublement uitstallen, hapje erbij, drankje erbij, wat te lezen, onderuit zakken en genieten maar.

De Lindrainweg maakt deel uit van verschillende mooie wandel- en fietsroutes. In het voorjaar, de zomer en in de herfst maakt u (oud of jong) vanaf dit appartement de mooiste wandelingen. Rechtsaf en het bos met watervallen ligt op 300 meter afstand. Verder omhoog en u bereikt op 1829 meter de top van de Hohe Salve. Maar maak het uzelf gemakkelijk en ga gerust met de gondelbaan. Want boven is het fantastisch mooi en ook daar zijn prachtige rondwandelingen te maken. En bent u uitgekeken in de directe omgeving, dan heeft de overige regio ook heel veel aantrekkelijks te bieden. Als officieel aangemelde gast van de Ferienregion Hohe Salve – Kitzbüheler Alpen krijgt u van ons bovendien gratis: de Kitzbüheler Alpencard. Met deze kaart krijgt u op veel activiteiten en uitstapjes flinke kortingen. Maar met deze kaart mag u in de regio ook gratis met het openbaar vervoer reizen. Trein en bus staan volledig tot uw beschikking in het gebied Mariastein-Wörgl, het Brixental tot Hoch Filzen toe. En het station is vrijwel om de hoek. Tien minuten (1100 meter) naar beneden lopen en u bent bij het trein- en busstation Berglift. Het dorpsgebeuren met winkels en horeca bevindt zich eveneens binnen loopafstand.

De mogelijkheden tot het maken van uitstapjes, dagtochten, allerlei activiteiten, het bezoeken van steden, musea en bezienswaardigheden zijn enorm. Zowel in de zomer als in de winter. In de woonkamer van het appartement staat een grote bak met folders waarin u kunt snuffelen en ideeën op kunt doen.

Door al deze aangename extra’s is Appartement Mariandl vooral erg geliefd bij de volwassen vakantieganger en bij senioren, maar vanwege de ligging van de vrije tuin op een steile berghelling is deze locatie conform de beoordeling van de VVV niet geschikt voor kinderen jonger dan 17 jaar.

© 2023 Appartement Mariandl. Aan deze website kunnen geen rechten ontleend worden.
De Algemene voorwaarden van Appartement Mariandl zijn van kracht.