Skip to main content

Fotoalbum

De regio Hopfgarten is gezegend met een prachtige, maar vooral ook afwisselende natuur.

Of u nu de bossen in gaat, de bergen in, langs beken en rivieren wandelt, watervallen, stuwmeren of natuurparken bezoekt, steden, kerken of kastelen; alles is even mooi en indrukwekkend. In de 25 jaren dat wij hier wonen hebben we al heel wat bijzondere dingen meegemaakt en op de foto vastgelegd. Wij menen dat het informatief is om u middels een fotoalbum een indruk te geven van de sfeer die je hier aantreft. Daarom vindt u hieronder een uitgebreid fotoalbum van onze indrukken uit de regio Hopfgarten.

Alle foto’s zijn in de loop der jaren zelfgemaakt, er rusten geen rechten op. Het is slechts een beperkte indruk. Er is veel meer. Kom naar Hopfgarten en ervaar het zelf. Veel plezier bij het bekijken van ons album.

« van 3 »
« van 3 »

In ons appartement staat een grote bak vol met folders en informatie van de meest uiteenlopende uitstapjes en activiteiten. En als u een enthousiast bergwandelaar bent kunt u eens surfen door de website van Christian, die een enorme gerubriceerde collage bevat van de vele (natuur)wandelingen en klimpartijen die wij en hij in de afgelopen decennia hebben gemaakt. Kijk dan op www.foehnwind.eu

Twee andere ondeugende rakkers die vanaf het begin steeds met ons gezin mee naar Hopfgarten zijn gereisd zijn Poohbeer en zijn onafscheidelijke vrienden beertje Piep en wasbeer Streepstaartje. Beertje piep houdt veel van bergbeklimmen, maar heeft nog één grote passie: Hij reist al jaren de hele wereld over en heeft net als Christian een eigen website met (echte) foto’s vanaf de meest bijzondere plekken op aarde. Als u wilt zien waar Piep allemaal al is geweest kijkt u maar eens op: Instagram “Teddy bear abroad”
Piep is inmiddels wereldberoemd en krijgt veel reacties vanuit de hele wereld, die u allemaal kunt lezen. Piep heeft ook al menig ongeluk gehad. Zo is hij tijdens een fotosessie bij een bergbeklimming al eens 100 meter naar beneden gevallen. Daar is een speciale reddingsoperatie voor opgetuigd; hij is wekenlang zoek geweest, nadat hij uit het raam was gesprongen en tussen de struiken onvindbaar was geraakt. En Poohbeer heeft al eens een groot deel van de reis naar Tirol met zijn nek klem gezeten tussen het elektrisch gesloten zijraampje van de auto. Poohbeer houdt veel van skiën en gaat als mascotte graag mee tijdens de vele skitochten door de Kitzbuheler Alpen. Ze hebben de moeilijkste momenten steeds overleefd en gaan nog steeds met veel plezier met ons mee naar Hopfgarten. U zult ze in het fotoalbum af en toe wel tegenkomen.

© 2024 Appartement Mariandl. Aan deze website kunnen geen rechten ontleend worden.
De Algemene voorwaarden van Appartement Mariandl zijn van kracht.